Flodkryssning där vi möter våren i Holland den 25 – 29 april.

Välkommen till en flodkryssning där vi möter våren i Holland den 25 – 29 april!

Den 25 april flyger vi ned till Düsseldorf. En buss tar oss därifrån til Köln på ungefär en timme. I Köln väntar flodkryssaren River Art på oss. Detta fartyg tar 128 passagerare och har 30 besättningsmedlemmar. Det är alltså ett litet fartyg med en familjär atmosfär. I Köln finns tid att bese staden på egen hand innan kryssningen. Detsamma gäller efter kryssningen. Researrangör är Globetrotter.

Programmet ser ut som följer:

• 20/4: Flyg med SAS till Düsseldorf. Busstransfer till Köln. Egen tid i Köln innan vi embarkerar fartyget kl 14.00 för avgång kl 15.00.
• 21/4: Fartyget anländer kl 08.00 till Amsterdam. Utflykt till det berömda Keukenhof, världens största blomsterträdgård. Vi hoppas att tulpanerna då står i full blom. Det blir också en rundtur i Amsterdam, bland annat med båt på kanalerna. Dessa turer ingår i resans pris. Det går också att köpa till en kvällsutflykt inkluderande det berömda Red Light District och Chinatown. Denna utflykt kostar 26 Euro.
• 22/4: Vi lämnar Amsterdam kl 08.00 för att kryssa på Markermeer och Ijsselmer.
• 23/4: Ankommer vi kl 13.30 till Enkhuizen där vi gör en utflykt i denna del av norra Holland med besök på ett utomhusmuseum och ett ostmejeri. Ingår i resans pris.
• 24/4: Anländer kl 12.00 till Rotterdam där vi deltar i en bussrundtur för att bese det moderna Rotterdam med dess futuristiska byggnader. Rotterdam är en av de största hamnstäderna i Europa men också en mycket arkitektoniskt intressant stad, som har vuxit upp under de senaste 20 åren. Ingår i resans pris.
• 25/4: Anländer kl 07.00 till den gamla vackra Hansastaden Nijmegen, den äldsta staden i Nederländerna med en historia, som sträcker sig ända tillbaka till Romarriket. Här görs en rundtur, som också den ingår i resans pris.
• 26/4: Anländer kl 08.00 till Köln. Vi måste lämna våra hytter kl 09.00 men kan stanna kvar ombord i de publika utrymmena eller välja att gå iland till dess att transferbussen anländer kl 16.00 för avfärd till flygplatsen i Düsseldorf. Flyg hem till Arlanda med SAS.

Totalpriset är 9.585 kr. Då ingår kryssningen med alla måltider, flyg till och från Düsseldorf, busstransfer till och från Köln samt utflykter enligt ovan.

Tillägg för enkelhytt är 3.110 kr = totalpris 12.695 kr.

Det går att köpa till ett dryckespaket, som inkluderar bland annat mineralvatten, vin, öl, soft drinks, specialkaffe samt dagens cocktail. Om man önskar andra cocktails eller spritdrycker så betalas det ombord. Priset för dryckespaketet är 1.175 kr.

Den utflykt, som inte ingår i resans pris, kan beställas i förväg eller ombord.

Önskas avbeställningsskydd så kan det ordnas via Globetrotter för en kostnad på 5 % av resans pris.

Det går också att via Globetrotter köpa en reseförsäkring, om så önskas. Man ska dock ha i åtanke att hemförsäkringen brukar täcka detta eller om man har betalat resan via betalkort.

Sista dagen ombord lämnas dricks till hela besättningen på valfritt belopp. Detta görs i receptionen.

För bokning via Internetrutinen, fr.o.m. 15/9 kl. 11.00, följ länken ; https://forening.foreningshuset.se/seb-seniorklubb/minsida
När du bokat ett evenemang på Internet godkänner du samtidigt att evenemangskostnaden får debiteras ditt konto i SEB.

Sista anmälningsdag: 2017-10-10

177total visits,1visits today

Typ av programpunkt:
Datum för aktivitet är: 2018-04-25
Pris: 9585 dryckespaket 1175 kr per person.

Kommentarer inaktiverade.