Chefen – En föreställning i Årsta Folkets Hus och teater – Stockholms stadsteater – söndagen den 26 april 2020 kl 18.00.
Stockholms stadsteater har flyttat ut från Sergels Torg till många olika teatrar runt om i Stockholm under renoveringen i 18 månader och denna är i Årsta Folkets hus och teater och ligger på Årsta torg.
Den nyblivna mellanchefen Jenny längtar efter något omstörtande. Hon vill driva igenom storslagna visioner på det stora företaget. Men snart sugs hon in i nästintill obegripliga maktspel i den stenhårda chefshierarki som råder. Likt en blodig maffia släntrar cheferna mellan lunchrestaurangen och mötesrummen. Och ur företagets dunkla djup bubblar känslokladd, kött och tjafs upp som inte alls ryms i de mallar och system som hon ska jobba efter.
Vad den duktiga mellanchefen Jenny dessutom inte anar – är att hon själv på ett snuskigt, smutsigt sätt ska bli orsak till sin egen undergång.
Chefen är ett absurt, komiskt och mörkt kontorsdrama om våra innersta begär. En surrealistisk samtidsskildring på managementspråk. Det handlar om kroppar och kostymer, om att dominera och domineras och medarbetarsamtal från helvetet.
Medverkande:
Frida Hallgren, Angelika Prick, Anders Johannisson, Mattias Silvell och Caroline Rauf
Av och regi: Malin Axelsson
Priset är 225 kr per biljett. Anmälan på Svarskort 2 senast den 27
För bokning via Internetrutinen, fr.o.m. 3/2 kl. 10.00, följ länken ;
https://forening.foreningshuset.se/seb-seniorklubb/minsida
När du bokat ett evenemang på Internet godkänner du samtidigt att
evenemangskostnaden får debiteras ditt konto i SEB.
Finns ej evenemanget längre i bokningssystemet är det antingen fullbokat eller så har sista anmälningsdagen gått ut.