Berwaldhallen – Glenn Miller Orchestra – Christmas Show
söndagen den 15 december kl 16.00

Säcken är packad med låtar ur Glenn Millers fantastiska repertoar samt ett antal senare skrivna musikarrangemang på julmelodier. Om du älskar Glenn Millers musik, att svänga till julklassiker och en väldigt bra show, ja då är detta showen för dig! Glenn Miller Orchestra Scandinavia under ledning av trombonisten Jan Slottenäs spelar med licens från Glenn Miller Productions, Inc., New York, U.S.A. och turnerar regelbundet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Orkestern utgår från Stockholm och inkluderar flera yngre musiker ur Sveriges jazzelit.
Konsertlängd: 2 tim 30 min inklusive paus.

Priset är 550 kr per biljett. Anmälan på Svarskort 11 senast den 1 oktober.

***********

Konserthusets stora julkonsert – En gnistrade show med många av de klassiska julsångerna lördagen den 21 december kl 15.00
Julen är en musikens högtid! Varmt välkommen till Konserthusets stora julkonsert, en gnistrade härlig show med många av de älskade klassiska julsångerna och favoriter ur den amerikanska traditionen.
Tillsammans med Kungliga Filharmonikerna framträder vid årets konsert den hyllade och mångsidiga sopranen Hannah Holgersson och barytonen Fredrik Zetterström. Den mångsidiga Holgersson rör sig mellan klassisk repertoar, musikal och nyskrivet. Zetterström är en av Sveriges främsta barytonsångare med stor verksamhet såväl i Sverige som internationellt och med en lång rad hyllade operaroller på repertoaren.
Extra drag på scenen blir det med svenske Philip Jalmelid och norska Tuva B Larsen – uppmärksammade musikalartister, sångare och skådespelare. Båda är för övrigt aktuella i långköraren Såsom i himmelen på Oscarsteatern.
Leder Kungliga Filharmonikerna och den stora kören gör Christoffer Holgersson som tidigare framträtt både här Konserthuset Stockholm, i Berwaldhallen och på Folkoperan. Han är även körledare och dirigent i Adolf Fredriks församling, Stockholm.
Värd för årets stora julkonsert är Konserthusets chef Stefan Forsberg.
Föreställningen äger rum i den stora salen. Sluttid ca kl 16.30.

Priset är 380 kr per biljett. Anmälan på Svarskort 11 senast den 1 oktober.

**********

Berwaldhallen – Nyårsafton tisdagen den 31 december 2019 kl 16.00
Stockholms Straussorkester under ledning av Mika Eischenholtz.
Välkända toner av familjen Strauss.
Dansare från Prag nationaloperan
Konsertvärd: Operasångerskan Marianne Eklöf.

Priset är 450 kr per person och inkluderar ett glas vin eller motsvarande alkoholfritt alternativ samt tilltugg. Anmälan på Svarskort 13 senast den 11 oktober.

**********

I Sinatras fotspår – lördagen den 1 februari 2020 kl 15.00
Upplev Las Vegas på Musikaliska, Nybrokajen 11, med de sjungande och dansanta musikalartisterna Rennie Mirro, Karl Dyall och Joachim Bergström. Det blir tidlösa klassiker och häftigt storbandssound med Blåsarsymfonikerna, dirigerad av Joakim Hallin.
Priset är 225 kr per person. Anmälan på Svarskort 15 senast den 31 oktober.