Nu är det åter dags för en höstvecka i Skalstugan 30 augusti – 6 september.
Välkommen att njuta av hösten till fjälls! I takt med att luften blir kallare och fjället brinner i nyanser av gröna, gula och röda färger så bjuder vi på Skalstugan in till en höstvecka i samarbete med SEB:s Seniorklubb. Fjället står som vanligt i fokus och vi erbjuder såväl guidade vandringsturer som turer med särskilt fokus på exempelvis flora, svamp och fjällsäkerhet. Du har också möjlighet att boka in dig på en avslappnande massage, njuta av en afternoon tea i Jaktsalen och utmana dina kamrater i vårt populära musikquiz.
Pris: Specialpris 3900 kr inkl. helpension och lakan, ordinarie 4500 kr. Boendet gäller del i dubbelrum. Enkelrum bokas mot tillägg i mån av plats.
Programmets innehåll planeras efter väder och antal bokade deltagare. Som vanligt har du möjlighet att nyttja Skalstugans övriga faciliteter: Stugor, vindskydd, båtar och fiskevatten. Programmet är ett förslag men du väljer själv om du är med på alla eller några aktiviteter, om du bor alla nätter på pensionatet eller lånar en stuga någon natt.
Nytt för i år är att vi åker på egen hand, med egen bil, samåkning eller tåg.Resan hit: Tåg till Duved. Därefter taxi ca 40 minuter. Bil hela vägen! Kör till Åre/Duved och fortsätt E14 mot norska gränsen. Vid Staa (4 km väster om Duvedsbyn) vik av till väg 322 Skalstugvägen. Efter 38 km är du framme.
Anmälan på Svarskort 5 senast den 15 mars.

För bokning via Internetrutinen, fr.o.m. 3/2 kl. 10.00, följ länken ;
https://forening.foreningshuset.se/seb-seniorklubb/minsida
När du bokat ett evenemang på Internet godkänner du samtidigt att evenemangskostnaden får debiteras ditt konto i SEB.
Finns ej evenemanget längre i bokningssystemet är den antagligen fullbokad eller så har sista anmälningsdag gått ut.