Tisdagsvandringar hösten 2022

Vandringarna startar kl. 10.00.

Deltagarna tar med sig något att äta och dricka som intas vid paus i vandringarna.

Vi startar den 6:e september med en promenad från Björkhagens station (gröna linjen). Målet för vandringen är Hellasgården. Vandringsledare är Bosse Drotz.

Den 13 september startar vi från Dalvägen där Seniorklubben har sin lokal. Vi går runt Råstasjön och Lötsjön. Vandringsledare är Eva och Gösta Patzelt.

Den 20 september går vi från Koltorp till Gåshaga. Buss 201 från Ropsten 09.51 avstigning hållplats Hantverkshuset. Vandringsledare är Björn Wedholm.

Den 27 september startar vi från Hägernäs station (Roslagsbanan). Vi går Rönningesjön runt  ca 6,5 km. Vandringsledare är Eva och Gösta Patzelt.

Den 4:e oktober möts vi vid Djurgårdsbron/Narvavägen med Blockhusudden som mål. Vandringsledare är Olga Södrén.

Den 11 oktober samlas vi vid Ropstens T-banestation på perrongen med utgång Artemisgatan. En favorit i repris som man aldrig tröttnar på. Natur, kultur och lätt vandring.
Vandringsledare är Bibbi Blomgren.

Den 18:e oktober träffas vi hörnet Birkagatan S:t Eriksgatan. Tag Tunnelbanans grönlinje till S:t Eriksplan utgång S:t Eriksplan. Vi går Birkagatan ner mot Karlbergs Slott och promenerar genom slottsparken. Vi kommer att passera Pampas och Huvudsta och avsluta i Sundbyberg. Vandringsledare är Olle Wejke. 

Den sista vandringen är den 25 oktober. Information meddelas senare.

Varmt välkomna 

Olof Wejke

Mobil: 0708 775 715
Mailadress: olof.wejke@gmail.com